Shu Uemura ♥ KYE

#ELLUIsalon | Nyheter | juli 2016

NYHET

Shu Uemura ♥ KYE
I sitt senaste samarbete finner vi limiterade produkter både hos Shu Uemura’s make-up och hårvård. För den svenska marknaden, som ännu endast känns vid hårvården, finner vi balsamet Moisture Velvet, Color Luster och Ultimate Remedy i ny look. Samma innehåll, KYE’s yttre design.

Om KYE
KYE’s trendiga gatumode utgör en inspirerande garderob för den rådande Koreanska kulturen K-pop. Designern Kathleen erbjuder en grafiskt inrutad modefilosofi som andas fräscht, roligt och framåttänkande.

Märkets mode är uppbyggt med inspiration från gatans trender, drivet genom innovation och genomsyrar en fullkomligt orginel unisex stil. Detta har gjort henne till en stor favoritdesigner bland omnämnda popprinsessor och bad boys hela vägen från Seoul till Hollywood.

//

ABOUT  KYE
KYE’s high fashion streetwear is a wardrobe of choice for the K-pop brigade, designer Kathleen graphically punctuated design ethos is fresh, fun, forward looking and ultra vivid.

The brands fashion is built with an eye on the street, fueled by innovation, and flaunts a totally original unisex style making her a firm favorite of the most buzzed about pop princesses and bad boys from Seoul to Hollywood.