ELLUI öppnar salong och butik

Nyheter | mars 2015

NYHET

I juli 2013 lanserade ELLUI det digitala modemagasin du idag läser. I ett sammanflätat koncept av hår och mode, och som stolt flagship för Shu Uemura i Sverige, finner ni från och med den 1 april 2015 vår frisörsalong och butik i Sofo på Södermalm, Stockholm.

Som team, bestående av bland annat frisörer, make-up artister och modestylister, arbetar vi med ambitionen att se möjligheter i skapandet utifrån dina önskemål och förutsättningar.

I vår butik förenas utbudet av smycken, accessoarer men även kläder ifrån branschens senaste designer och kreatörer. Shu Uemura, Kérastase och Olaplex samsas i salongen liksom L´Oréals ammoniakfria färg Inoa.

Södermannagatan 42
116 40 Stockholm
Telefonnummer 08 – 24 20 40
salon.ellui.se för onlinebokning

– Customize your look

Handfat från Solitaire Design.